Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ακολουθίες Απριλίου

Ακολουθίες Απριλίου

Παρασκευή 8-4-22 ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ.  5.30μ.μ. Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου. 7μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας. 9μ.μ. Ι.Μ. Αγίου Γερασίμου.
Κυριακή 10-4-22.Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.7π.μ. όρθρος Θεία Λειτουργία Ι.Μ. Αγίου Γερασίμου.
Τετάρτη 13-4-22Θεία Λειτουργία Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, 3 μ. μ. Ι.Μ. Εσταυρωμένου.
Σάββατο 16-4-22. Του Λαζάρου.  Όρθρος Θεία Λειτουργία.7.30π.μ. Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δοριζάτων
Κυριακή 17-4-22 Των Βαΐων ——————————————-     Α’ Νυμφίος7.30 π.μ.             Όρθρος Θεία Λειτουργία Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας. 11π.μ.      Όρθρος – Ευλογία Βαΐων Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου. 6.30μ.μ. Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου. 0.8μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.
18-4-22.Μεγάλη Δευτέρα.     Εσπέρας Β΄ Νυμφίος.  7.30 π.μ. Θεία Λειτουργία Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων. Ι.Μ. Εσταυρωμένου. 5μ.μ. Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δοριζάτων 6.30μ.μ. Ι.Ν. αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου.  8μ.μ. Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κουντουράτων.
19-4-22 Μεγάλη  Τρίτη7.30π.μ Θεία  Λειτουργία Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων  Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δοριζάτων,
Εσπέρας Γ΄ Νυμφίος6.30μ.μ. Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου. 08.μ.μ Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.
20-4-22 Μεγάλη Τετάρτη Θεία Λειτουργία Προηγιασμένων τιμίων Δώρων, Εσπέρας. Ιερόν Ευχέλαιο    7.30 π. μ. Ι.Μ. Εσταυρωμένου. 8 π,μ.  μ Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου 3μ.μ. Ι.Μ. Εσταυρωμένου 5μ.μ.μ Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου 6.30μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.
21-4-22 Μεγάλη Πέμπτη   Εσπέρας. Ακολουθία Αγίων Παθών.7.30 π. μ Θεία Λειτουργία Μ. Βασιλείου Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας 5μ.μ. ΙΝ. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου 8μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.
22-4-22 Μεγάλη Παρασκευή       Εσπέρας8π.μ. Ι.Μ. Εσταυρωμένου.  Ακολουθία Μεγάλων Ωρών. 12μ.μ.  Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου 5.30μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας. 9μ.μ. Ι.Ν .Αγίου Κωνσταντίνου Καραβάδου.
  23-4-22 Μεγάλο Σαββάτο.         ΕΣΠΕΡΑΣ    4.30π.μ. Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας  Πεσσάδας. 6 π.μ. Εσπερινός Θεία Λειτουργία  Του Μ. Βασιλείου Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας. —————————— 10 μ.μ.  Ακολουθία Αναστάσεως Όρθρος και Θεία                                                             Λειτουργία Ι.Μ. Εσταυρωμένου. 11 μ.μ.  Ακολουθία Αναστάσεως                           Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας
24-4-22 Κυριακή του Πάσχα       Εσπέρας.  Εσπερινός Αγάπης  9π.μ. Όρθρος  και Θεία Κοινωνία Ι.Ν Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.   5μ.μ. Ι.Ν. κοιμήσεως Θεοτόκου Δοριζάτων. 6μ.μ. Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.
 . 25-4-22Δευτέρα της Διακαινησίμου Αγίου Γεωργίου.    7.30 Όρθρος Θεία Λειτουργία.Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Πεσσάδας. 6.μ.μ. εσπερινός Δευτέρας Διακαινησίμου Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πεσσάδας.